""

Vatan partisi teşkilatlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:36

Vatan partisi teşkilatlanıyor

Yozgat’ta Vatan Partisinin teşkilatlarını kurmak için görevlendirilen Gazi Sungur, memleketi Yozgat ve İlçelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Vatan partisi teşkilatlanıyor
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2017 - 7:00

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek tarafından Anadolu’da başlatılan teşkilatlanma çalışmalarına Yozgat’ın da dahil edilmesi için adımların atıldığını anlatan genel merkez tarafından görevlendirilen Gazi Sungur, basın kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Sungur, Yozgat’ta İl başkanlığımızı kurduk, İl Başkanımız Yüksek Yılmaz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
“Milli, Demokratik Bağımsız Türkiye” sloganı ile vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz diyen Sungur, Yozgat’taki çalışmalarımızın amacı bütün Yozgatlıya vatan mücadelesinde birleştirmektir. Parti ayrımı yapmaksızın görüşmelerimizi devam ettiriyoruz, bu çalışmalarımızı yaparken asla kutuplaşma yaratmak istemediklerini belirtti.
Yozgatlıların vatansever olduğunu biliyoruz. Yozgatlıların bizleri seveceğine inandıklarını kaydeden Gazi Sungur, Parti olarak hedefimiz Türkiye’de Milli Meclis, Milli Hükümet hedefimizdir. Atatürk bize modeldir. Vatanımızı asla böldürtmeyeceğiz, bölmek isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.