""

Yozgat Vatan Partisi’nde bayrak değişimi « Yeniufuk Gazetesi

18 Ekim 2024 - 09:20

Yozgat Vatan Partisi’nde bayrak değişimi

Vatan Partisi Genel Merkezi’nin 07 Ekim 2024 tarihli kararı ile Vatan Partisi Yozgat İl Başkanlığı görevine iş insanı, tarım uzmanı ve siyasetçi Hasan Aslan Nurdoğdu atandı.

Yozgat Vatan Partisi’nde bayrak değişimi
Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 16:50

Uzun bir süreden beri Yozgat’ta etkin bir şekilde faaliyet gösteren ve ilçelerde de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi il örgütünde H. Aslan Nurdoğdu başkanlığında oluşturulan İl Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı; Orhan Nuri Korkmaz, Muammer Nazlı, Aynur Aksoy, Durak Öztürk, Şakir Aslan ve Emir Gülsaçan.

Vatan Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanı Mustafa Korkmazyiğit ise görevine yeniden atandı. Merkez ilçe yönetiminde ise, Haydar İnan, İsa Karabulut, Yusuf Gültepe ve Mehmet Ali Yeşilkayalı yer aldı.

Atama sonrası kısa bir açıklama yapan Vatan Partisi Yozgat İl Başkanı H. Aslan Nurdoğdu; “Ülkemiz maalesef iyi yönetilmiyor. ABD’ye karşı ülke savunması, tükettiklerimizi üretmek için metalurjide ve kimyada üretim devrimi ve 1950’den sonra Atatürk’ün 6 ilkesinin dumura uğratılması gibi 3 temel sorunumuz vardır. Devleti, toplumu yeniden 6 ok ilkelerine döndürmek zorundayız. Ülke çok sıkıntılı HDPKK harici milli birlik hükümeti şart olmuştur. Bu kaçınılmaz sondur ve sulu tarım için ülke seferberlik ilan etmelidir. Siyasi partiler içinde Vatan Partisi, “Önce vatan”, “Türk Milleti” ve “Türkiye Cumhuriyeti Devleti” diyen tek siyasi partidir.

İlimizin nüfusu son 25 yılda 700 bin’den 415 bin’e düşmüştür. Türkiye’de en çok göç veren iller arasında Yozgat ilk sıradadır. Vatan partisi bu sorunu çözecek tek partidir.

Vatan Partisi çatısı altında bulunmaktan ve Yozgat il başkanı olarak görev yapmaktan onur duyuyorum. Yozgatlı tüm hemşerilerimi Vatan Partisi’ne davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.