""

Vatan sevdalıları Afrin’e gitmek için Askerlik Şubesine dilekçe verdi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 23:48

Vatan sevdalıları Afrin’e gitmek için Askerlik Şubesine dilekçe verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülke ve bölgenin bekası için başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı”nın bir haftası geride kalırken ülke genelinde olduğu gibi Şehitler Diyarı Yozgat’ta da vatandaşlar dualarıyla destek olurken, Alperen Ocakları İl Başkanlığının da aralarında olduğu bir grup vatan sevdalısı Afrin’e gitmek için Yozgat Askerlik Şubesine dilekçelerini verdi.

Vatan sevdalıları Afrin’e gitmek için Askerlik Şubesine dilekçe verdi
Son Güncelleme :

29 Ocak 2018 - 7:00

Türkiye’de teröre en fazla şehit veren illerin başında gelen Yozgat’ta vatandaşlar yine vatansevrlik örneği sergileyerek Afrin Harekatına tam destek oldu. Operasyonun başladığı günden itibaren vatan ve millet sevgisini her şekilde gösteren, TSK’ya moral ve güç vermek için çaba sarf eden Yozgatlılar illerinin Şehitler Diyarı ile anılmalarının örneğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yozgat Askerlik Şubesi’nin önünde bayraklarla TSK lehine sloganlar atan yaklaşık 20 kişilik grup, daha sonra PKK ve diğer terör örgütleri aleyhine tezahüratlar yaparak Afrin’e gitmek için dilekçelerini Askerlik Şubesine teslim etti.
Grup adına açıklama yapan Alperen Ocakları Yozgat Şube Başkanı Mustafa Çıtak, yüreklerinin Afrin Harekatına katılan askerlerle birlikte olduğunu belirterek, “Derdi Vatan, Millet, Bayrak sevdası olan Yozgat gönüllüleri olarak, her daim Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin daima yanındayız. Yüreklerimiz, gönlümüz onlarla birlikte. Bizde bu kutsal görevde yer almak için gönüllü askerlik dilekçelerimizi Yozgat askerlik şubesine teslim ettik.” dedi.
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Nemli’de benzer ifadeler kullanarak, “Bu vatan aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğruldu. Bir karış toprağımızda gözü olanın gözünü oyarız.İster içerideki hainler isterse dışarıdaki bölücüler her kim ki bu vatana ihanet içerisinde olmaya kalkışırsa karşısında tek yürek olmuş 80 Milyonu bulacaklardır bundan hiç şüpheleri olmasın. Bu kapsamda ben ve bir grup arkadaşımız Afrin operasyonuna katılmak için dilekçelerimizi verdik. Kabul edilmesini çok arzuluyoruz. Bizler her zaman devletimizin milletimizin yanındayız. Ayrıca devletimizden terörle mücadele eden askerlerimiz için özel bir hesap açmalarını ve oraya para yatırmak istiyorum. Dualarımız şanlı ordumuz için. İnşallah en kısa sürede hainlerin kökünü kazıyarak sağ salim yurtlarına dönerler.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.