Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş tehlikeye aldırmadan Cuma namazını kıldı

İstanbuloğlu Mahallesinde bulunan Tarihi Başçavuş Camii girişinde tavandaki beton sıvaların dökülüyor olması olası tehlikeye davetiye çıkarıyor.

İstanbuloğlu Mahallesinde bulunan Tarihi Başçavuş Camii girişinde tavandaki beton sıvaların

Cuma namazı dolayısıyla cami içerisi dolunca bazı vatandaşlar caminin giriş bölümünde dökülen tavanın altında namazını kıldı.
Yakın bir zamanda restorasyonun tamamlandığı belirtilen caminin giriş bölümündeki tavandaki beton sıvaların dökülmesi olası tehlikeye de davetiye çıkarıyor.
Vatandaşlar caminin daha önce restore edildiğini üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen yeniden bakıma ihtiyacı olduğunu ifade etti.
Yunus Aslan isimli vatandaş, Cuma namazını genelde Tarihi Başçavuş Camide kıldığını belirterek, “Mahallemizdeki diğer Fatih Caminin restore ediliyor olması nedeniyle camimize vatandaşların yoğunluğu arttı. Şuanda içerisi ve üst katı dolu yer olmadığı için bizde giriş bölümünde Cuma namazımızı eda ediyoruz. Tavanın beton sıvası dökülüyor. Allah korusun birimizin kafasına düşse ölümlere varan neticelere sebep olur. Ayrıca şuan üst kat dolu ve ahşapların üzerine beton sıva atılmış ve oda dökülüyor, her an çöker diye de korkuyoruz. Müftülüğümüz ya da ilgililerin biran önce camimizin bu bakımını yaptırmalarını istiyoruz.”diye konuştu.
Diğer vatandaşlarda benzer ifadeler kullanarak, cami giriş tavanının 5-6 aydır sıvasının döküldüğünü ifade ettiler.

Reklamı Geç