""

Vatandaşlardan kan bağışına yoğun ilgi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:24

Vatandaşlardan kan bağışına yoğun ilgi

Akdağmadeni’nde Kızılay kan bağış tırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlardan kan bağışına yoğun ilgi
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 7:00

Akdağmadeni’nde diğer aylara oranla kan bağışında yoğunluk yaşandığını söyleyen Yozgat Kan Bağış Merkezi Doktoru Selçuk Cansız, vatandaşların kan bağışına duyarlı olduğunu söyledi.
Dr. Cansız,”Tüm ilçelerimizde özellikle bu dönemde kan bağışında büyük oranda artış yaşandı. Sebebi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı olabilir. Tüm halkımızı kan bağışına davet ediyoruz. Başta Kaymakam Alp Eren Yılmaz’a ve Belediye Başkanı Suphi Daştan’a destekleri için teşekkür ediyorum. Çalışanlarıyla birlikte kan bağışında bulundular.” dedi.
Her üç ayda bir kan bağışında bulunduğunu söyleyen Sami Öçsoy ise halkın kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini söyleyerek kan bağışının önemine değindi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.