""

Vatandaşlardan Spor Vadisini temiz tutalım çağrısı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:29

Vatandaşlardan Spor Vadisini temiz tutalım çağrısı

Yozgat’ın bir önceki Valisi Abdulkadir Yazıcı döneminde hayata geçirilen ve şehre sosyal anlamda büyük katkılar sağlayan Spor Vadisinde kamelyaların kenarlarına atılan çöpler, vatandaşların tepkisini çekti.

Vatandaşlardan  Spor Vadisini  temiz tutalım çağrısı
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgat’ın bir önceki Valisi Abdulkadir Yazıcı döneminde hayata geçirilen ve şehre sosyal anlamda büyük katkılar sağlayan Spor Vadisinde kamelyaların kenarlarına atılan çöpler, vatandaşların tepkisini çekti. Hafta sonu kahvaltı için spor vadisine gelen bazı aileler karşılaştırkları manzara karşısında vatandaşlara Spor Vadisini temiz tutalım çağrısında bulundu.
Büyük paralar, büyük emekler harcanarak Yozgat’a kazandırılan spor vadisi halkın en fazla yoğunluk gösterdiği mekanların başında geliyor. Özellikle hafta sonu yoğunluk yaşanan vadide aileler gece geç saatlere kadar burada hem dinleniyor, hemde çocuklarını oyun parklarında eğlendiriyor. Yetişkinler ise burada bulunan spor aletlerinden faydalanarak günlük sporlarını yapıyor.
Cemil Mermertaş, isimli vatandaş, hafta sonu ailesiyle birlikte Spor Vadisine kahvaltı yapmak için geldiklerini belirterek, çöp manzarası ile karşılaşmasının kendisinde hayal kırıklığı yaşattığını söyledi.
Spor Vadisine halkın sahip çıkması ve temiz tutması gerektiğini vurgulayan Mermertaş, “Akşamdan hanımla sabah kahvaltısını Spor Vadisinde yapaıl diye kararlaştırdık. Buraya geldik ve evden getirdiğimiz kahvaltılıkları hazırlarken yanı başımızda çöp kutusu ve kenarlarına atılan çöpler dikkatimizi çekti. Kendi evimizi, bahçemizi nasıl temiz tutuyorsak ortak kullanım alanı olan bu gibi mekanları daha temiz tutmamız gerekir. Burada suçlanacak biri varsa oda burayı bu hale getiren insanlardır. Belediyemiz gerekli uyarıyı yapmalı ve uymayanlara gerekli cezayı uygulamaldır. Ayrıca bazı spor aletlerinin de bozuk, tamir ihtiyacı olduğunu farkettik, ilgilelerimiz bununda biran önce tamirini yaptırmaları gerekir. Yoksa tamamen kırılabilir.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.