""

Vatandaşlardan TSK’ya manevi destek « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:41

Vatandaşlardan TSK’ya manevi destek

Boğazlıyan’a bağlı Uzunlu Beldesi sakinleri Zeytin Dalı Harekatına desteklerini göstermek ve Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi destek olmak için ziyarette bulundular.

Vatandaşlardan TSK’ya manevi destek
Son Güncelleme :

08 Şubat 2018 - 7:00

TSK’nın Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nda yalnız olmadığını ve cephe gerisinde de milyonlarca askerin olduğunu göstermek amacıyla uzun araç konvoyları oluşturan Uzunlu Beldesi sakinleri Boğazlıyan Garnizon Komutanlığı’na giderek destek ziyaretinde bulundular. Bayraklarla süslü araçlarla uzun konvoy oluşturan Uzunlu halkı yanlarında götürdükleri kurbanı keserek Mehmetçiğe ikramda bulundular. Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, “Allah ordumuzu Kuran-ı Kerim ışığında başarılı kılsın. Zafer nasip etsin” diyerek yanlarında götürdükleri Kuran-ı Kerim’i ve Türk bayrağını İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Soner Kocaeren’e takdim etti.
Ardından belde imamlarının Fetih suresi okunarak dua edildi. Belde halkı sonrasında karakolda bulunan askerlerle kucaklaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.