""

Vatandaş’tan görevi başındaki polise çay ikramı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:36

Vatandaş’tan görevi başındaki polise çay ikramı

Yozgat’ta sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması kapsamında görev yapan polislere vatandaşlar çay ikramında bulundu.

Vatandaş’tan görevi başındaki polise çay ikramı
Son Güncelleme :

10 Nisan 2021 - 14:10

Yozgat’ta sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması kapsamında görev yapan polislere vatandaşlar çay ikramında bulundu.

Yozgat Merkez Köprülü Kavşakta kar yağışı altında görev yapan polislere çay ikramında bulunan vatandaş, o bölgede oturan vatandaşların dikkatini çekti.

Murat Güneşer isimli vatandaş, sabah bürosunda çay içerken camdan kar yağışı altında görevi başındaki polisleri gördüğünü söyledi.

Bürosunda tepsiye koyduğu çayları  görevi başındaki polislere götürerek ikram ettiğini söyleyen Güneşer, “Bizler, Yozgatlılar olarak devletine; milletine, polisine, askerine bağlı bir milletiz.. Zaten nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerin başında memleketimizYozgat gelmektedir. Camdan kar yağışını izlerken soğukta polislerimizin kısıtlama nedeniyle uygulama yaptıklarını gördüm. Bizler sıcak evlerimizde iş yerlerinde otururken onlar yine bizlerin, halkımızın can ve mal güvenliği için 7/24 görev yapıyor. Bende onlara bu soğukta kar yağışı altında görev yaptıkları için çayları tepsiye koyarak yanlarına gittim ve çay ikramında bulundum. İçerisinde bulunduğumuz bu hafta Polis Haftası olduğu için de ayrı bir anlam ifade ediyor. Beni de çay ikramında bulunurken bürodaki bir arkadaşımız fotoğramızı çekmiş. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Polisimizi ve askerimizi her türlü kötülüklerden korusun.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.