""

Yağmur: İnsan insana emanettir « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:14

Yağmur: İnsan insana emanettir

Yozgat infak Derneği Başkanı Ömer Yağmur, Son günlerde ülkelerinde yaşanan zulümden kaçarak, daha gelişmiş daha rahat bir ülkede yaşamak için değil yalnızca hayatta kalmak için bize sığınan Suriyeli kardeşlerimize yönelik kasıtlı ve sistemli bir karalama kampanyası başlatıldığını söyledi.

Yağmur: İnsan insana emanettir
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2017 - 7:00

İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi, “Mümin, insanların canlarına ve mallarına zarar vermeyeceğinden emin oldukları kimsedir. Buyuran peygamberin ümmeti olarak her muhacir kardeşimizi, ‘İnsan insana emanettir.’ İnancıyla aziz birer emanet olarak görmek zorunda ve ne pahasına olursa olsun koruma mecburiyetindeyiz. Elbette ki 5 Milyondan fazla Suriyeli kardeşime sahip çıkan bu ülkenin bütün emeklerini ve bu husustaki hassasiyetini iki sapık zihniyetlinin yaptıklarıyla hiç etmek doğru bir yaklaşım değildir. Ancak son günlerde belirli ellerden çıkan, nefreti ve ayrıştırıcılığı körükleyen ifadelerin bu olayların esas sebebi olduğu da tüm kamuoyunun malumudur.
Biz Yozgat İnfak derneği olarak bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyeti bugünden sonra da katlayarak gösterecek, ‘İdlib’de soran olursa trafik kazası deyin, Türkiye’ye laf gelmesin’ diyen acılı babayı utandırmayarak, bu mazlumları can kardeşimiz ve aziz emanetimiz bilmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.