Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın, İlçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr. Nezih Yalçın, ilçede farklı noktalarda eş zamanlı olarak devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr. Nezih Yalçın, ilçede farklı noktalarda

Başkan Yalçın, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı Ticaret ve Kültür Merkezi’nde detaylı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğunu belirtti.
Yaz aylarında düğünler ve toplu organizasyonlara ev sahipliği yapan merkezin, yenilenme çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Başkan Yalçın, “Merkezimizde yapılan bu çalışmalarla birlikte hemşehrilerimizin daha modern ve konforlu bir ortamda buluşmalarını sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.
Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisinde bulunan kafeterya binasında da tadilat çalışmalarının başladığını aktaran Başkan Yalçın, ilçe genelinde yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurguladı. Yolların güvenliği ve kullanılabilirliği için yapılan bu çalışmaların ilçe halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımlar olduğunu belirtti.
Başkan Yalçın, ilçeye içme suyu sağlayan depoların bakım onarım çalışmalarının da devam ettiğini dile getirerek, su kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılması ve kaliteli su temini için yapılan bu çalışmaların önemine değindi.
Kısa süre önce yaşanan sel felaketi sonrasında yıkılan istinat duvarının yeniden yapıldığını da ifade eden Başkan Yalçın, böyle olumsuz durumlara karşı alınan tedbirlerin önemini vurguladı ve ilçenin altyapısının güçlendirilmesi için çalışmaların süreceğini ifade etti.
/Mehmet EROL

Reklamı Geç