""

Yangın Bölgesine yardım eli « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:01

Yangın Bölgesine yardım eli

Yurdun çeşitli yerlerinde 8 günden bu yana devam eden orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için Akdağmadeni Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Yangın Bölgesine yardım eli
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2021 - 17:52

Yurdun çeşitli yerlerinde 8 günden bu yana devam eden orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için Akdağmadeni Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Akdağmadeni Belediyesine ait sosyal medya hesabından duyurusu yapılan yardım kampanyasında vatandaşların bağışlayacağı kullanılmış ev eşyaları kabul edilecek.
Akdağmadeni Belediyesi’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bilindiği üzere ülkemizin birçok noktasında devam eden büyük yangınların bir kısmı kahraman ekiplerimiz ve fedakâr vatandaşlarımızın gayretiyle kontrol altına alınmış olup bir kısmı da devam etmektedir. Yangın bölgelerinde evlerini kaybeden, bu zor süreçte büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak bizlerin en asli görevidir. Ülkemizde yaşanan her sıkıntıda Akdağmadeni halkı yardımseverliğini göstermiştir. Zaman birlik olup yaraları sarma zamanıdır. Akdağmadeni Belediyesi olarak yangından etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıyoruz. İrtibatlarımız sonucunda özellikle ihtiyacı hissedilen kullanılmamış ev eşyaları, yemek takımları (tabak-kaşık-tencere vb.), beyaz eşya, halı, kilim, battaniye, yorgan, yastık vb. yardım malzemeleri kabul edilecektir. Gönlü bol Akdağmadeni halkı her zaman olduğu gibi gereğini yapacak ve yangından etkilenen vatandaşlarımızı bir nebzede olsun rahatlatacak yardım kampanyasına destek verecektir. Belediye meydanında kurulan yardım toplama noktasına yardımlarınızı bırakabilirsiniz veya belediyemizle irtibata geçerek yardım malzemelerinizi almamız için talepte bulunabilirsiniz. Vakit yangından zarar görmüş kardeşlerimizle dayanışma ve yardımlaşma vaktidir. Yardımlarını esirgemeyen destek olan tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederiz.” (Yusuf Bağcı)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.