""

Yaratıcılıklar konuştu « Yeniufuk Gazetesi

1 Temmuz 2024 - 23:48

Yaratıcılıklar konuştu

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından düzenlenen Geri Dönüşüm Atölyesi, gençlerin çevre bilincini artırmak ve geri dönüşümün önemini vurgulamak amacıyla gerçekleştirildi.

Yaratıcılıklar konuştu
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:43

“Sürdürülebilir gelecek ve yaşanabilir çevre oluşturma” idealiyle yola çıkan SORGED, atık malzemelerin aslında birer hammadde olduğunu ve yeniden kazanılabileceğini göstermeyi hedefledi.
Atölye kapsamında gençler, geri dönüşümün çevresel faydalarını ve atık malzemelerin yeniden kullanılarak neler yapılabileceğini öğrendiler. Hayal dünyalarındaki ürünleri gerçeğe dönüştüren gençler, yaratıcı çalışmalarla dikkat çekti. Atölyede saksı, kalemlik, çerçeve gibi günlük hayatta kullanılabilir objeler yapan gençler, geri dönüşümün sadece çevreye değil, aynı zamanda bireysel yaratıcılığa da katkıda bulunduğunu gözler önüne serdi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.