""

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda kısa süreli bakım molası « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 09:40

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda kısa süreli bakım molası

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ilde Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda 1 Ocak itibariyle genel bakım ve onarım işleri yapılacağını belirterek bakım ve onarım nedeniyle yüzme havuzunun kısa süreliğine kapalı olacağını bildirdi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda  kısa süreli bakım molası
Son Güncelleme :

23 Aralık 2017 - 7:00

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yoğun ilgiyle devam eden kurs ve halk seansları bakım onarım ve temizlik nedeniyle ara verildiği belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi: “09.01.2016 tarihinde hizmete açılan ve açıldığı günden bu güne kadar yoğun ilgiyle ilimizde faaliyet gösteren Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumdan bu güne kadar toplamda 16 Bin kişi faydalanırken bunların 2 Bin 589 kişisini 6-16 yaş grubu kursiyer ve 12 Bin 500 kişisini ise halk seanslarından ve çeşitli projelerle havuzumuzdan faydalanan kişiler oluşturdu. Ayrıca tesisimizde zaman zaman yapılan yetenek taraması sonucunda sporcu seanslarına katılan 70 sporcuya özel eğitim verilerek İlimizi düzenlenen ANALİG, Okul Sporları ve Türkiye Şampiyonalarında temsil ediyor. 2016 yılından bu güne kadar hizmet veren Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuz her yıl olduğu bu yılda hemşerilerimize daha iyi ve daha temiz bir hizmet verebilmek için 01.01.2018 tarihinden itibaren genel bakım onarım ve havuz temizliği yapılmak üzere bakıma alınacak olup hizmete kapatılacaktır.
Kısa bir süre içerisinde bakımların tamamlanması planlanan tesis bakım işlemlerinin sonunda tekrar hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.