""

Yaşar güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:23

Yaşar güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Abdullah Yaşar yeniden başkan seçildi.

Yaşar güven tazeledi
Son Güncelleme :

08 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan kongrede ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra divan başkanlığı ve heyeti oluşturuldu. Faaliyet ve mali raporların okunarak ibra edildi. CHP Yozgat İl Kongresi, CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, STK temsilcileri ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşti.
Mevcut İl Başkanı Abdullah Yaşar başkanlık için Sabahat Nurdoğdu ile yarıştı. Seçimde 122 delegenin 115’i oy kullandı. Yapılan seçim sonunda Abdullah Yaşar 78 oy alırken Sabahat Nurdoğdu ise 35 oy aldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.