""

YAVUZ: BiZi KiMSE YIKAMAZ « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:00

YAVUZ: BiZi KiMSE YIKAMAZ

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Kilis Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, birlik ve beraberlik olduğu sürece kendilerini kimsenin yıkamayacağını söyledi .

YAVUZ: BiZi KiMSE YIKAMAZ
Son Güncelleme :

05 Aralık 2017 - 7:00

Aydın, Kilis Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ilk viraj olduğunu ve çok önemli olduğunu belirtti.
Kilis Belediyespor’un puan olarak aşağıda yer aldığını hatırlatan Aydın Yavuz, “Mücadele adına ortaya iyi bir şey koyamazsanız ister istemez golleri yiyorsun, zaman zaman aciz duruma düşüyorsun. Ama bu futbolcularda bu inanç olduğu sürece, birlik ve beraberlik olduğu sürece bizleri kimse yıkamaz. Ara sıra bazı yıkımlar olacak. Ama teslim olmayacağız. Teslim olduğumuz Yozgat takımını sonu gelmiş demektir. Mağlubiyetler önümüzdeki günlerde de olur. Diğer rakiplerimiz de yeniliyor” dedi.
Devre arasında transferin şart olduğunu dile getiren Aydın Yavuz, “Bu takımı güçlendirmemiz lazım. Takımın belli yerlerine belli takviyeler yapmamız lazım. Kalan iki maçımızdan iyi sonuçla ayrılırsak, Başkanımız da bir durum değerlendirmesi yapıp, eksik yerlerimize oyuncular alacağız. Bu takım bizlerin takımı, hep birlikte istenilen yere getirelim” diye konuştu. İkinci yarı oynana futbolu eleştiren Aydın Yavuz, “Laubalilik insan oğlunun ruhunda var. Sahanın içinde fazla müdahale edemiyorsun. Ettiğin zaman bazı yıkımlar oluyor. Bu işi böyle en azından devreye kadar götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.