""

YAVUZ: EN iYi FUTBOLU OYNADIK « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:43

YAVUZ: EN iYi FUTBOLU OYNADIK

Talasgücü Belediyespor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını vurgulayan Aydın Yavuz, “İlk 45 dakika oynadığımız futbol ikinci yarının en iyi futboluydu. Sadece golü bulamadık” diye konuştu.

YAVUZ: EN iYi FUTBOLU OYNADIK
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Nevşehirspor maçında kadro da rotasyona gideceğini ifade eden Aydın Yavuz, “Vasat gözüken futbolcuları yedek kulübesine çekeceğiz. Yeni bir strateji belirlememiz lazım. Nevşehir maçı bizim için olmazsa olmaz maçımız” şeklinde konuştu.
Taraftarın coşkulu bir ambiyans yaşattığını kaydeden Aydın Yavuz, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yavuz, “Kazanmamız gereken bir maçı maalesef bir puanla atlattık” dedi.
Duran toptan gol yeme hastalığını bir türlü çözemediklerine dikkat çeken Aydın Yavuz, “50 gol attık, 15 gol yedik. Bundan sonraki maçlarda da gol atarız. Ama özellikle duran toplardan yediğimiz gollere bir türlü çözüm bulamıyoruz. Kornerden, serbest vuruşlardan yiyoruz bütün golleri. Konsantrasyon eksikliği. Her oyuncu maç oynar ama final maçı oynayamaz. Bazıları işin içinden çıkıyor, bazıları çıkamıyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.