""

Yaz spor okulları için kayıtlar sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:28

Yaz spor okulları için kayıtlar sürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, okulların tatile girmesi ile birlikte başlayacak olan Yaz Spor Okullarında Engelliler İl Spor Merkezi projelerine de yer verileceğini söyledi.

Yaz spor okulları için kayıtlar sürüyor
Son Güncelleme :

05 Haziran 2017 - 8:39

Güneşer, “Spor Genel Müdürlüğümüz engellilere biraz daha önem vererek bu sene engellilerimizi İl Spor Merkezimize davet ediyoruz. Onları da spor yapmaya, sporla birlikte daha iyi bir yaşam sürmeye gayret göstereceğiz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu senede okulların yılsonu tatiline girmesi ile başlatılacak olan Yaz Spor Okullarında herkese spor yapma imkanı sunulacak.
YAZ SPOR
OKULLARININ
KAPSAMI
GENİŞLETİLDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 1 hafta hafta sonra sona ereceğini bununla birlikte yaz spor okulları olarak bilinen il merkezlerinin kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Bu dönemde buna biraz daha ağırlık vereceklerini dile getiren Güneşer: “Bununla birlikte yine Spor Genel Müdürlüğümüz engellilere biraz daha önem vererek bu sene engellilerimizi İl Spor Merkezimize davet ediyoruz.
Onları da spor yapmaya, sporla birlikte daha iyi bir yaşam sürmeye gayret göstereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık afişlerimizi hazırladık antrenör arkadaşlarımız öncelikle okulları gezerek bu broşürleri dağıtacaklar” dedi.
KAYITLAR SÜRECEK
29 Haziran’a kadar Yaz Spor Okullarının kayıtlarının devam ettiğine vurgu yapan Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer: “29 Haziran’da yine bir programla açılışımızı yapacağız. Geçen sene yakaladığımız sayıyı daha fazla üst seviyeye çekmek üzerine antrenörlerimizle birlikte başta merkez olmak üzere Yerköy, Sorgun, Boğazlıyan, Akdağmadeni gibi ilçelerimizdeki antrenörlerimizle birlikte bu sene yaz spor okulları kayıtlarımızı artıracağız. Yüzme, atletizm, badminton, basketbol, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, halk oyunları, okçuluk, tekvando, voleybol dahil olmak üzere yaz spor okullarında faaliyetlerimiz olacak. Okulların kapanmasıyla birlikte spor okullarında yüzme başta olmak üzere az önceki saydığımız branşlarda il merkezi ve diğer ilçelerimizde de faaliyetlerimizi de sürdüreceğiz. Bununla birlikte engellilerimizi de spor merkezimize çağırıyoruz.
SPORA TEŞVİK
EDİLECEKLER
Engellilerde de işitme engellilere yönelik güreş masa tenisi basketbol ve yüzme, bedensel engellilere de yönelik badminton, halter, masa tenisi, tekerlekli basketbol ve yüzme branşında yine özel sporcular dediğimiz engellilere basketbol ve yüzme, görme engellilere de judo alanında spor yaptıracağız.
Amacımız daha fazla halkımızı çocuğumuzu spora alıştırmak, sporla yaşamaya alıştırmak hayatın bir parçası olmasına vesile kılmak bununla birlikte yetenekleri keşfetmek spor adına ilimizden de elit sporcuların yetişmesini sağlamak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz’’ diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19