""

Yaz tatili döneminde sünnet düğünü sayısı arttı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 01:41

Yaz tatili döneminde sünnet düğünü sayısı arttı

Yozgat’ta yaz tatil döneminin başlamasıyla birlikte sünnet düğünü sayısı arttı.

Yaz tatili döneminde  sünnet düğünü sayısı arttı
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 7:00

Yeliz ve Fatih Gezginci çiftinin çocukları aynı zamanda Yozgat’ın tanınmış esnaflarından Ali İhsan Gezginci’nin torunları olan Ali İhsan (7) ve Mehmet Akın Gezginci (2) düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını attı.
Öğretmenevinde düzenlenen Sünnet Düğününe Gezginci, ailelerinin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Çocukların babası Fatih Gezginci, haftalar öncesinden sünnet düğünü hazırlıklarına başladıklarını belirterek, “Sünnet düğünü için okulların tatil olmasını bekledik. Okulların tatile girmesinin ardından da sünnet düğününü yaptık. Oğlum ilköğretim 2. sınıfa geçti. Erkekliğe ilk adımını attı. Allah çocuklarımızın düğünlerini de görmeyi nasip etsin.İnşallah vatanına milletine bağlı hayırlı bir birey olarak yetişirler.” dedi.
Anne Yeliz Gezginci’ de aynı ifadeleri kullanarak, “En mutlu günlerimizden birini iki oğlumuzun aynı anda sünnet düğününde yaşadık. Bu tür günler birlik beraberlik ve kaynaşmaya da vesile oluyor.
Okulların tatil olması nedeniyle uzaklarda bulunan akrabalarımızın da düğünümüze gelmeleri daha kolay oldu. Allah düğünlerini’de görmeyi nasip eder inşallah.”temennisinde bulundu. Yozgat’ta uzun yıllar terzicilik üzerine faaliyetini sürdüren Ali İhsan Gezginci’de torunlarını sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, yaz tatili dolayısıyla Yozgat’ta düğün ve sünnet düğünlerin sayında artış yaşandığını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.