""

Yazarel, ailesinin acı günü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:12

Yazarel, ailesinin acı günü

Eczacı Yusuf Bahri Yazarel’in eşi Celile Yazarel, hayatını kaybetti. Bir dönem AK Parti Kurucu İl Başkanlığı görevini de yürüten Eczacı, Yazarel en acı günlerinden birini eşi Celile Yazerel’i kaybetmekle yaşadı.

Yazarel, ailesinin acı günü
Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 7:00

Merhum Celile Yazarel’in cenazesi Çapanoğlu Büyük Camide ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına,Yazarel ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Baro Başkanı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ve vatandaşlar katıldı.
Yeniufuk Gazetesi ailesi olarak Merhumeye Allahtan rahmet, Eczacı Yusuf Bahri Yazarel ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.