""

Yazıcı: Her öğrenci varlığıyla değerlidir « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 06:48

Yazıcı: Her öğrenci varlığıyla değerlidir

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencilerin farklı fikirleri ve yetenekleri olduğunu belirterek her öğrencinin varlığıyla değerli olduğunu söyledi.

Yazıcı: Her öğrenci varlığıyla değerlidir
Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 18:51

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencilerin farklı fikirleri ve yetenekleri olduğunu belirterek her öğrencinin varlığıyla değerli olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim MüdürüYusuf Yazıcı Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi ziyaret ederek, okuldaki bölümlerde incelemelerde bulundu.
Öğretmenlerle bir araya gelen Yazıcı, her öğrencinin varlığıyla değerli olduğunu belirterek, Ülke açısından üretimin önemini vurguladı.
Yazıcı,”Üretimde akla ilk olarak hammadde ve bu hammaddeleri işleyip ürüne dönüştürecek iş gücü, yani kalifiye eleman ihtiyacı gelmektedir. İşte Meslek Liselerimiz sektörün ihtiyacı olan kalifiye eleman yetiştirilmesinde lokomotif görevi görmekle birlikte salgın sürecinde üretime sağladıkları katkılarla önemi her geçen gün artmaktadır.” dedi.
Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Yazıcı, “Öncelikle her bir öğrencimiz meslek lisesini seçtiklerinden dolayı en az bir meslek sahibi olarak görüyorum. Mesleklerini en iyi şekilde yapıp, üretime ve cennet vatanımıza sağlayacakları katkılarından hiç şüphem yoktur. Sanayi, eğitim, hizmet, turizm, gıda vb. bir çok sektörde Meslek liselerimiz bir çok başarıya imza atarak, sektörlerdeki kaliteyi her geçen gün artırmaktadır.”dedi.
Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Milli Eğitim Bakanlığı için 2.500 adet öğrenci masa sırası yapıp teslim ettiğini vurgulayan Yazıcı, “Okulumuz yine 2.500 adet sipariş aldı, Anaokullarımız için 1.200 adet denge tahtası ve Merkezdeki okullarımız için 125 adet pedallı dezenfektan aparatı üretti. Okullarımızda ihtiyaç duyulan eğitim araç ve gereçlerin üretimi ve tamiri de yapılmaktadır. Ülkemiz ekonomisine vermiş olduğu desteklerden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu./ Haber Merkezi

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.