""

Yazıcı, ilçe milli eğitim müdürleri ile eğitim değerlendirmesi toplantısı yaptı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:57

Yazıcı, ilçe milli eğitim müdürleri ile eğitim değerlendirmesi toplantısı yaptı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kadışehri İlçesinde eğitim değerlendirme toplantısı yaptı.

Yazıcı, ilçe milli eğitim müdürleri ile  eğitim değerlendirmesi toplantısı yaptı
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 9:36

Toplantıda gündem maddelerinden, müdürlük birim amirlerinin sunumları ve paylaşımları, bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince son bir ay içerisinde yapılan çalışmaların sunumlarının slayt eşliğinde anlatıldı. Okuma yazma seferberliği çalışmaları, ikinci yarıyıl hazırlıklarının görüşülmesi, okul ve öğrenci güvenliği ile madde bağımlılığıyla mücadele, yatırım ve onarım planlaması, okul pansiyonlarının mevcut durumu ve verimli kullanımı, taşımalı eğitim planlamaları, öğrenci koçluğu, öğrencilerin sağlıklı beslenmeleri ve beslenme ile ilgili çalışmalarla ilgili pek çok konular ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, her 15 günde bir tüm okullar kahvaltı yapmadan gelen öğrenci sayısını tespit ederek velilerin kahvaltının önemi konusunda bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.
Yazıcı, “Bizler eğitimciyiz. Eğitimde her zaman sevgi dilini kullanmalı çocuklarımızın yüreğine dokunup okulu sevdirmeliyiz. Öğretmen ve öğrenci arasında not endeksli bir bağ yerine sevgi endeksli bir bağ kurulması gerekmektedir. Bir diğer husus ise veli işbirliğidir. Tek başına öğretmen yeterli değildir. Sizden isteğimiz velilerimizi okula davet edin ya da ev ziyaretleri yaparak öğrencilerimiz nasıl daha başarılı olur sorusunun cevabını birlikte aramanızdır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.