""

Yazıcı, ilçelerde okul inşaatlarını yerinde inceledi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:21

Yazıcı, ilçelerde okul inşaatlarını yerinde inceledi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çayıralan,Çandır ve Sarıkaya İlçelerindeki yapımı devam eden ve onarımı yapılan okullarda incelemelerde bulundu.

Yazıcı, ilçelerde okul  inşaatlarını yerinde inceledi
Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 7:00

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çayıralan,Çandır ve Sarıkaya İlçelerindeki yapımı devam eden ve onarımı yapılan okullarda incelemelerde bulundu.
Yatırım ve Onarımları İnceledi
Yazıcı, ziyaretlerde Çandır Şehit Yıldırım Yılmaz Anadolu Lisesi ve pansiyonu , yapımı devam eden 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı, Çayıralan Öğretmenevi onarım inşaatı ve Sarıkaya 300 yataklı öğrenci pansiyonu inşaatını yerinde inceleyerek yapılan yatırım ve onarımlar hakkında yetkililiklerden bilgi aldı.
Yazıcı, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, Yozgat genelinde gerçekleştirilen yatırım ve onarımlarının sorunsuz ve süratle devam ettiğini, en kısa sürede tamamlanarak eğitim- öğretime hazır hale geleceğini ifade etti.
Yazıcı, Çandır Kaymakamı Muhammet Çiftçi, Çandır Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün, Çayıralan Kaymakamı Fatih Eroğlu, Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner’i ve ilçe milli eğitim müdürlerini makamlarında ziyaret ederek ilçelerde yürütülen eğitim -öğretim faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.