""

Yazıcı: Öğrenme Süreçleri Çocuğun Hayatıyla İlişkili Olmalıdır « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 08:50

Yazıcı: Öğrenme Süreçleri Çocuğun Hayatıyla İlişkili Olmalıdır

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yazıcı: Öğrenme Süreçleri  Çocuğun Hayatıyla İlişkili Olmalıdır
Son Güncelleme :

14 Aralık 2018 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Okul Müdürleri Şeref Kayaalp ve Hilmi Göktaş’dan okulların kış şartlarına uygunluğu ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak okulların birimlerinde incelemelerde bulundu.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Yazıcı, daha sonra öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerle eğitim süreçleri, uygulanan projeler ve 2023 Eğitim Vizyon Belgesi hususlarında görüş alışverişinde bulunarak, Eğitim Faaliyetlerinin soyut kavramlarla yürütülmesinin tamamen arzu edilen sonuçları vermeyeceğini söyledi.
Araç-gereç kullanımı, deney ve gözlemlere ağırlık verilerek çocukların kendi yaşantılarından hareketle derslerin işlenmesinin önemini belirten Yazıcı, Çalışmalarından dolayı yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.