""

Yazıcı, okul müdürleri ile toplantı yaptı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:03

Yazıcı, okul müdürleri ile toplantı yaptı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı,  başkanlığında, video konferans sistemi ile İl Merkez ve İlçelerdeki okul müdürleri ile toplantı yapıldı.

Yazıcı, okul müdürleri ile toplantı yaptı
Son Güncelleme :

19 Şubat 2022 - 16:21

Toplantıda öğretmenlik meslek kanunu hakkında bilgilendirme ve  Bilgi İşlem Birimi tarafından DYS sistemi hakkında sunum yapıldı.

Yeni Mesleki eğitim Kanunu ve uygulamaları ile yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, geri dönüşüm kütüphaneleri, kitaplara göz değsin projesi, kütüphanelerde etkinliklere ağırlık verilmesi, bakanlık tarafından  basılı olarak gönderilen kaynak kitapların kütüphanelere konulması, ESER projesi ile ilgili çalışmaların yoğunlaştırılarak görünürlüğünün artırılması, 10.000 Okul Projesi ile ilgili çalışmalar, halk oyunları şenliği ve yapılan faaliyetler,8. ve 12. sınıflar başta olmak üzere öğrencilere gün ve saat belirlenerek randevu verilip öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimleri ile sorunlarının rehber öğretmenler ve şube rehber öğretmenlerince görüşülmesi ve takip edilmesi konuları görüşülüp, okul ortamlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Toplam kalite esasıyla çalışmanın önemi üzerinde durdu. Yazıcı, yönetim süreçleri ve önleyici tedbirlerin gerekliliğini vurgulayarak her öğrencinin akademik ve kişisel gelişiminin takip edilmesi hususunun da gerekli çalışmaların artırılmasını istedi. Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.