""

Yazıcı, okullarda incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:34

Yazıcı, okullarda incelemelerde bulundu

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Alacalıoğlu İlkokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunu ziyaret ederek okulun fiziki ve genel durumu hakkında idarecilerden bilgi aldı.

Yazıcı, okullarda incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

27 Aralık 2017 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinlendi.
Öğretmenlerle toplantı yaparak Yozgat eğitimi ve okullarda yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Yazıcı, öğretmenlerin görüş ve önerilerini aldı.
Okulların ihtiyacı olan malzemelerin temini için gerekli talimatları veren Yazıcı, “İki okulumuzda çok sayıda göçmen öğrenci olması nedeniyle öncelikle bu iki okulumuz olmak üzere öğrenci ve velilere yönelik Türkçe Öğretimi Kursu ve yine velilere yönelik beceri eğitim kursu düzenleyeceğiz.”dedi.
İl genelinde göçmen öğrenci ve veliler ile ilgili proje hazırlanması için çalışmalara başlanıldığını kaydeden Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, gayretleri ve çalışmalarından dolayı yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.