""

Yazıcı’dan Boğazlıyan Anadolu Lisesine ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:31

Yazıcı’dan Boğazlıyan Anadolu Lisesine ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Boğazlıyan Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada öğretmenlerle toplantı düzenleyen Yazıcı, eğitim başarısının artırılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalara değindi.

Yazıcı’dan Boğazlıyan  Anadolu Lisesine ziyaret
Son Güncelleme :

23 Aralık 2017 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız ile birlikte Boğazlıyan Anadolu Lisesini Müdürü Nebi Koç’u makamında ziyaret ettikten sonra okul öğretmenleri ile toplantı yaptı. Toplantıda okuldaki eğitim-öğretim ile ilgili bilgi alan Yusuf Yazıcı, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Eğitimin başarısının artırılmasına yönelik ciddi çalışma yaptıklarını kaydeden Yazıcı, bu konuda bütün eğitimcilerin büyük bir sorumluluk bilinci içerisinde olması gerektiğini vurguladı.
Daha sonra okulun 12. sınıflarını ziyaret eden Yazıcı, öğrencilerin istek ve sorunlarını dinleyerek eğitim üzerine öğrencilere nasihatlerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.