""

Yazıcı’dan pansiyona akşam ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:33

Yazıcı’dan pansiyona akşam ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yener Yıldırım’la birlikte Erkek İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonuna akşam saatlerinde ziyaret etti.

Yazıcı’dan pansiyona akşam ziyaret
Son Güncelleme :

18 Kasım 2017 - 7:00

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Yazıcı, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Öğrencilerin ortak kullanım alanları olan mutfak,lavabo, yemekhane ve yatakhaneleri gezen İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı öğrencilerin odalarını da gezerek öğrencilerle sohbet edip nasihatlerde bulundu
ÖĞRENCİLER PANSİYONLA İLGİLİ SORUN VE TALEPLERİNİ YAZARAK İLETTİLER
Öğrencilere boş kağıt dağıtan İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, pansiyonla ilgili sorun ve taleplerini yazmalarını istedi.
Kapısının her zaman öğrencilere açık olduğunu vurgulayan Yazıcı, ne zaman isterlerse kendisi ile görüşerek istek ve sorunları paylaşabileceklerini belirterek, bu yazılan istek ve taleplerin hepsinin değerlendireceğini ifade etti.
EMEĞİNİZİN ZAYİ OLMAMASI İÇİN ÇOK ÇALIŞMALASINIZ
Öğrencilere, bir hedeflerinin olması ve o hedefe ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini anlatan Yazıcı, örencilere hitaben şunları söyledi: “’Sizler okuyabilmek için ayrıca bir çaba sarf edip ailenizden uzak bir yerde eğitim almak ve geleceğinizi daha iyi inşa etmek için çaba harcıyorsunuz. Emeklerinizin zayi olmamasını istiyorsanız yüksek bir hedef belirleyip o hedefinizi gerçekleştirmek için gayret gösterip çok çalışmanız gerekli.
Umarım hepiniz ileride çok güzel yerlere gelir burada geçirdiğiniz günleri güzel bir anı olarak yâd edersiniz.”
Yazıcı, öğrencilerle vedalaşarak, bundan sonra sık sık pansiyonu ziyaret ederek bir araya geleceklerini ifade etti.
Pansiyondan ayrılan Yazıcı, daha sonra öğrencilerden aldığı istek formlarını değerlendirerek okul idaresine gönderdi. Yazıcı, okul idaresinden öğrencilerin belirttikleri eksiklikleri gidermeleri için talimat verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.