""

Yemenoğlu Bozokspor’da yüzler gülüyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 12:29

Yemenoğlu Bozokspor’da yüzler gülüyor

Yemenoğlu Bozokspor’un Sarıkaya Belediyespor karşısında aldığı farklı galibiyet, şampiyonluk umutlarını biraz daha arttırdı.

Yemenoğlu Bozokspor’da yüzler gülüyor
Son Güncelleme :

09 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Yemenoğlu Bozokspor şampiyonluk iddiasını sürdürmek için çıktığı maçta Sarıkaya Belediyespor’u topa tuttu. İlk yarısı golsüz berabere biten maçın ikinci yarısında istediği futbolu sergileyen ve gol yollarında daha etkili olan Yemenoğlu Bozokspor’un rakibini Kadir, Osman ve Beytullah’ın 3 gol attığı maçta 5-0 yenerek zirveye bir adım daha yaklaşması, yüzlerin gülmesine zemin hazırladı.
Yemenoğlu Bozokspor zirvede yer alan iki rakibinin karşı karşıya geleceği haftayı iyi değerlendirmek, yarıştaki iddiasını sürdürmek için çıktığı maçta Sarıkaya Belediyespor’u farklı yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı.
ZİRVEYE
YAKLAŞTILAR
Lige İl Özel İdaresispor’a yenilerek kötü bir başlangıç yapan ancak oynadığı futbolla dikkat çeken Yemenoğlu ikinci maçında Çamlıkspor’u mağlup ederek ilk puanlarını hanesine yazdırdı. Sarıkaya karşısına da mutlak galibiyet parolası ile çıkmasına rağmen ilk yarıda gol atma başarısı gösteremeyen Yemenoğlu, ikinci yarıdaki baskılı oyunu sonrasında 5 gol birden buldu. Osman, Kadir ve Beytullah’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı maçtan aldığı 3 puanla, İl Özel İdaresispor’un mağlup kapattığı haftayı karlı geçen Yemenoğlu Bozokspor, hafta sonu oynayacağı Şefaatli Belediyespor maçı öncesinde büyük moral buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.