""

“Yeni Nesil” Kurs Merkezi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:59

“Yeni Nesil” Kurs Merkezi açıldı

Kurucu Müdürlük görevini Burak Yıldırım’ın yaptığı Özel Yozgat Yeni Nesil Kurs Merkezi kapılarını dualarla açtı.

“Yeni Nesil” Kurs Merkezi açıldı
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2021 - 15:15

Kurucu Müdürlük görevini Burak Yıldırım’ın yaptığı Özel Yozgat Yeni Nesil Kurs Merkezi kapılarını dualarla açtı.
Eski Sanayi mevkiinde yapılan TOKİ Konutları İş Merkezi’nde bulunan kurs merkezi dualarla açılırken açılışa CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven,Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Sezer Yozgat, Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Şahbaz, Yozgat Belediyesi eski Başkanı Kazım Arslan, İYİ Parti İl Başkanı Metin Özışık ve vatandaşlar katıldı.
Özel Yozgat Yeni Nesil Kurs Merkezi düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı. Kurucu Müdürlük görevini Burak Yıldırım’ın üstlendiği kurs merkezi tüm branşlarda 17 öğretmen ile öğrencilere hizmet verecek. Kurucu Müdür Burak Yıldırım yaptığı açıklamada,” Uzun yıllardır eğitim camiası içerisinde hizmet veriyoruz. Çalışma sürecimizde Yozgat’ta 8-9 kişilik VİP sınıflarda öğrenci takibinin yapılması konusunda bir eksiklik olduğunu düşünerek bir kurs merkezi açma kararı aldık. 17 öğretmen arkadaşımızla birlikte tüm branşlarda eğitim desteği vermek için yola çıktık. 6-7-8’nci sınıf kademeleri de dahil olmak üzere liselere giriş sınavı, üniversiteye giriş sınavı ve KPSS’ye yönelik kurslarımız olacak. Öğretmen kadromuz tam zamanlı olarak kurs merkezimizde hizmet verecek. Aynı zamanda kadromuzda ki öğretmen arkadaşlarımız yayınlanan kitap yazarlarından oluşuyor. Böyle bir kurs merkezi ile Yozgat’ta ki öğrenci kardeşlerimize yardımcı olabileceğimizi düşündük. Eğitimlerine destek vermek, eksik oldukları konularda tamamlamak ve öğrencilerimizin daha iyi sonuçlar alması için çalışmalar yürüteceğiz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan ağabeylerimiz ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yozgatlıların teveccühünün tam karşılığını vermek için hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.