""

Yeni okul projesi tamamlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:11

Yeni okul projesi tamamlanıyor

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde yapımı tamamlanan 8 derslikli ilköğretim okulu, yeni eğitim döneminde öğrencilere kapılarını açacak.

Yeni okul projesi tamamlanıyor
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 18:31

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, il genelinde eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, çocukların modern ve nezih okullarda eğitim almalarının hedeflendiğini vurguladı.
Vali Özkan, yaptığı açıklamada, eğitim yatırımları kapsamında devam eden projelerin bir bir tamamlandığını ifade etti. Özellikle çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri ve geleceğe hazırlanmaları için çalıştıklarını belirten Özkan, Akdağmadeni İlçesi’nde yapımı süren 8 derslikli ilköğretim okulunun inşaatının sona geldiğini ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde hizmete sunulacağını müjdeledi.
Bu yeni okulun ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Vali Özkan, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, ilgili bakanlara, milletvekillerine ve projede yer alan herkese şükranlarını sundu./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.