""

Yeni sezon hazırlıkları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:01

Yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Yozgatspor 1959 FK yeni sezon çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezon hazırlıkları devam ediyor
Son Güncelleme :

01 Ekim 2021 - 18:38

2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Yozgatspor 1959 FK yeni sezon çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezonda kadrosuna dahil ettiği futbolcuların isimlerini tek tek paylaşan Yozgatspor 1959 FK taraftarları bilgilendirdi.
Yozgatspor 1959 FK sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile anlaştığı isimler şu şekilde;
Muharrem Kaya, Göktuğ Demiroğlu, Yunus Emre Aslan, Fıratcan Akbulut, Yusuf Çiçek, Deniz Öztürk, Doğukan Özkurt, Meriç Bayram, Burak Altunay, Musa Şahin, Yiğit Türkmen, Orhan Uzunboy, Ebubekir Taşkıngül, Ahmen Özen, Kerem Latif, Anıl Merthan Kurt, Yavuz Kaygısız, Hanifi Öz.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar kulüp tesislerinde sezon hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.
Dündar antrenman sonrası yaptığı açıklamada; “ Şuanda Antrenmanlarımızı günden çift idman olarak devam ediyor aynı zamanda bazı oyuncular transfer ediyoruz burada amacımız taraftarlarımıza iyi bir Yozgatspor sunmak genç bir takımımız var aralarına tecrübeli oyuncular katmaya çalışıyoruz transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hazırlık maçlarımız var bugün Bağlumspor ile bir maç yapacağız. Ayın 5’inde Yalovaspor ile ayın 6’sında da Kayseri ile hazırlık maçlarımız olacak. En iyi şekilde Yozgatspor’u taraftarın önüne çıkarmayı hedefliyoruz planlarımız onun üzerine aynı zamanda eksikliklerimiz var transfer görüşmelerimiz devam ediyor hedefimiz iyi bir Yozgatspor kurup Yozgat’a yakışır bir şekilde bir takım ortaya koymak. Taraftarlarımıza da şu mesajı vermek istiyorum herkes birlik beraberlik olsun hep beraber bu kulübü ileriye taşıyalım hedefimiz üst sıralar kesinlikle kimseye ben hayal satmak istemiyorum şampiyonluk olur olmaz ama şuandaki durumumuz belli kulübün durumu belli oyuncu grubu belli fiyatlar yüksek olduğu için biz vereceğimiz parayı söylüyoruz gününde ödeyeceğimiz paraları söylüyoruz. Ben kimseye şampiyonluk sözü veremem verirsem yalan olur ve taraftarımızı şehrimizi aldatmış olurum. Ben net konuşmak istiyorum bu takımın kapasitesi ve gücü belli kimse hayal kurup ta şampiyon olacağız diye beklemesin herkes bunu bilsin” diye konuştu. Alpaslan DEMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19