""

Yerel ve ulusal projeler toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 17:01

Yerel ve ulusal projeler toplantısı yapıldı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi projeler ekibi tarafından 13 ilçede yerel, bölgesel, uluslararası ve eTwinning bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Yerel ve ulusal projeler  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2016 - 7:00

Toplantı kapsamında 451 okul ve kurum personeline eğitimler verildi.İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, eğitimin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bilindiği üzere 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayan; eğitim, gençlik ve spor alanlarında farklı yaş grupları ve farklı hedef kitlelere yönelik destekler içeren Erasmus+ programı ile okul eğitimi, yükseköğretim, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi ve gençlik alanlarına yönelik destekler devam etmektedir. Okul ve kurumlarımız bu programlar sayesinde eğitimde yenilikçi yaklaşımları, farklı eğitim materyallerini, farklı eğitim modellerini ve uygulamaları; tanıma, inceleme, uygulama şansı bulmaktadır. Sürekli gelişen teknoloji ve yenilenen eğitim anlayışı çağımızın tartışılmaz gerçeğidir. Bunun bilinciyle Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Erasmus+ programı üzerine gayet titiz, ciddi ve yoğun çalışmalar yürütmekteyiz ve yürütmeye devam etme kararlılığındayız. Okul ve kurumlarımızın Yerel, Bölgesel, Ulusal, Uluslararası Projelere üst düzeyde katılımını sağlamak amacıyla bilgilendirme toplantıları yapılarak, hibe fonlarından ilimiz okul ve kurumların aktif olarak faydalanması amaçlanmaktadır.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.