""

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz başarıyı ödüllendirdi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:25

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz başarıyı ödüllendirdi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 5 Haziran 2022 tarihinde yapılan liselere giriş sınavında (LGS) ilçe genelinde ilk üçe giren öğrencileri makamında kabul ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz başarıyı ödüllendirdi
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2022 - 16:27

Öğrencilerin bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür eden Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “İlçemiz LGS birincisi İlhami Emir Yüksel, ikinci Osman Tosun ve üçüncü Emir Işık’ı belediyemizde misafir ettik.
Kardeşlerimiz ilçe genelinde ilk 3’e girmiş olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu başarıları bizlerin de göğsünü kabarttı. Umuyorum ki, bu başarıları daim olur. Bu duygu ve düşünce ile sınavda göstermiş oldukları başarılarından dolayı emekleri bulunan ailelerine, öğretmenlerine, okul müdürlerine ve milli eğitim camiasına ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah öğrencilerimizin başarılarını daim etsin” dedi.
Başkan Yılmaz, açıklamasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.