""

Yerköy Gençlik kolları kongresi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:35

Yerköy Gençlik kolları kongresi yapıldı

AK Parti Yerköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanlığı’na Mustafa Kılıç yeniden seçildi.

Yerköy Gençlik kolları  kongresi yapıldı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2017 - 7:00

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığında yapılan Kongreye, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak, AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Erbek, AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı ve partililer katıldı.
Kongrede Yerköy Gençlik Kollarının yaptığı faaliyetler anlatıldıktan sonra AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak, siyaseti besleyen kadın ve gençlik kolları olduğunu belirtti. Başak, Gençlik ve Kadın Kollarının özellikle seçim zamanlarındaki çalışmalarına ve başarılarına övgüler yağdırarak, AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Mustafa Kılıç’a başarılar diledi.
AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç; “Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında hisseden bizler, önümüze çıkan engellere aldırmadan, yılmadan ve yıkılmadan yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi biz gençlerimizi yedek kulübesinde değil, sahalarda görmek istiyoruz temennisi AK Parti Yerköy Teşkilatlarında gerçekleştirmekteyiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.