""

Yerköy’de e twinning projesi başladı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:35

Yerköy’de e twinning projesi başladı

Yerköy Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu e twinning projesi başlattı.

Yerköy’de e twinning projesi başladı
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 17:36

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, Projeyi koordine eden Okul Müdürü Hüseyin Erdem ve İngilizce Öğretmeni Merve Çiftçi’den e twinning projesi hakkında bilgiler aldı.
Mayıs ayında bitecek projede her ay farklı bir ülkenin kültürü (yemek, müzik vb.) tanıtılacak. Eğlenirken hem yabancı dili kullanmayı hem de diğer kültürleri tanımayı hedefleyen projenin tanıtacağı ilk ülkenin ise İngiltere olacağı belirtildi.
Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Projeyi hazırlayan İngilizce Öğretmeni Merve Çiftçi ve öğrencilerini sınıfta ziyaret ederek, projenin başarılı olması konusunda destekçileri olacaklarını belirterek, teşekkür etti.
Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.