""

Ramazan pidesi 3 TL « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:42

Ramazan pidesi 3 TL

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Yerköy Belediye Ekmek Fırını ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

Ramazan pidesi 3 TL
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 14:40

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Yerköy Belediye Ekmek Fırını ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 400 gram ramazan pidesinin fiyatının 3 TL olduğunu ve bu sene Yerköy’de ilk olarak tam buğdaylı ramazan pidesini üretmeye başladıklarını söyledi.
Belediye Ekmek Fırınında, ekmeklerin hijyenik koşullarda ürettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“İnsanlık âlemine rahmet ve mağfiret yönünden müjdeler veren; infakın, ikramın lezzetini anlatan 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Yerköy Belediye Ekmek Fırınımızda 400 gram sade ramazan pidesi 3 TL, Susamlı Pide 3,5 TL ve Yerköy’de ilk belediyemiz tarafından üretilen yine 400 gram olan tam Buğdaylı Ramazan Pidesi ise 4 TL’dir. Bu zorlu dönemde vatandaşımızın bütçesine katkıda bulunmak için böyle bir karar aldık. Yerköy’de sağlıklı ve bütçe dostu ekmeği sunmaya devam edeceğiz.”
Başkan Yılmaz, mübarek ramazan ayı boyunca askıda ekmek projesinin devam edeceğini, hayırsever vatandaşların belediye ekmek fırını yetkilileri ile iletişim kurabileceklerinin altını çizdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.