""

Yerköy’lü sporcu balkan şampiyonasına davet edildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:26

Yerköy’lü sporcu balkan şampiyonasına davet edildi

Yerköy Uğur Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Gün; “11-12 kasım da Edirne’de yapılacak olan Balkan şampiyonasına sporcumuz Asena Taşkınöz büyükler katagorisinde ülkemizi temsil etmek için davet edilmiştir.

Yerköy’lü sporcu balkan  şampiyonasına davet edildi
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

2017 mart ayında düzenlenen ümitler Türkiye şampiyonasında 5.olarak büyük bir başarı göstermiştir bu sebepten dolayı federasyonumuz tarafından balkan şampiyonasında ülkemizi temsil etmesi için davet gelmiştir. Sporcumuz Asena Taşkınöz’ün Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın sporcumu tebrik eder başarılar dileriz” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19