""

Yerlikaya Yozgat’a geliyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:01

Yerlikaya Yozgat’a geliyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’ın daveti üzerine 3 Ağustos Cumartesi günü Yozgat’a gelecek.

Yerlikaya Yozgat’a geliyor
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 18:39

Milletvekilleri Akgül ve Şahan, İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek, Yozgat’ın ihtiyaçları ve beklentileri hakkında Bakan Yerlikaya’ya bilgi verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yozgat’ın çeşitli konularındaki taleplerini ileten milletvekilleri Akgül ve Şahan, Bakan Yerlikaya’dan destek beklediklerini belirttiler. Bakan Yerlikaya ise Yozgat’a yapılacak ziyaretin,şehrin ihtiyaçlarının daha yakından tanınması ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi açısından önemli bir fırsat olacağını ifade etti.
3 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek ziyarette, Yozgat’taki yerel yöneticilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve halkın da Bakan Yerlikaya ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunması da planlanıyor
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.