""

Yılbaşı için bir dizi tedbirler alındı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:44

Yılbaşı için bir dizi tedbirler alındı

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Yeni yıl nedeniyle gerçekleştirilecek olan kutlamalarda olumsuz durumların yaşanmaması ve vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için bir dizi tedbirler alındığını bildirdi.

Yılbaşı için bir dizi tedbirler alındı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

Yapılan açıklamada alınan tedbirler şöyle sıralandı:
“1- Yollarda trafik yoğunluğuna karşı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından en üst düzeyde tedbirler alınacaktır.
2- İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından yolcuların herhangi bir şekilde rahatsız edilmemeleri için otogar ve şehiriçi otobüs duraklarında gerekli güvenlik önlemlerini alacaktır.
3- Halkın alışveriş yaptığı yerlerde, Emniyet Müdürlüğü ve yerine göre İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerekli güvenlik önlemlerini alacaklardır.
4- Belediye Başkanlığı tarafından zabıta ve diğer hizmetlerin aksamaması için tüm önlemler eksiksiz olarak alınacaktır.
5- Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde ve acil servislerde gerekli tüm önlemler alınacak sağlıkla ilgili sorunların halledilmesi için mutlaka nöbetçi personel iş başında göreve hazır bulundurulacaktır.
6- Elektrik kesintilerine karşı ÇEDAŞ Müessese Müdürlüğü tarafından yeteri kadar ekip göreve hazır bulundurulacaktır.
7- Kar ve Buzlanma nedeniyle yollarda meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı Karayolları 65. Şube Şefliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler alınacak nöbetçi bir ekip hazır bulundurulacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.