""

Yıldırım: Müslümanlara yapılan saldırılar çok yönlü olarak devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:01

Yıldırım: Müslümanlara yapılan saldırılar çok yönlü olarak devam ediyor

İç Anadolu Birliği (İÇAN) Yozgat Şube Başkanı Sibel Yıldırım, Müslümanlara yapılan saldırıların çok yönlü olarak devam ettiğini belirtti. Yıldırım, “İslam dünyası büyük bir tehdit altında son olarak en kutsal günlerimiz olan Cuma gününe kara Cuma diyerek kinlerini kustular. Kara Cuma değil, mübarek Cuma. “diye tepki gösterdi.

Yıldırım: Müslümanlara yapılan  saldırılar çok yönlü olarak devam ediyor
Son Güncelleme :

28 Kasım 2017 - 7:00

İÇAN Yozgat Şube Başkanı Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, ABD merkezli ‘alışveriş çılgınlığı’ kampanyasına ‘Kara Cuma’ adı kampanyasını ifşa ederek kampanyaya katılan firmalara tepki gösterdi.
Yıldırım, açıklamasında şunları kaydetti: “Gün geçmiyor ki İslam’a yönelik bir saldırı olmasın, Müslüman kanı dökülmesin, milli ve manevi değerlerimize saldırılmasın. Kutsal bildiğimiz mekanlara, yerlere günlere saldırılmasın. Ve bunu yaparlarken de top yekun saldırı şeklinde, bazen silahlı, bazen ekonomik, bazen de siyasi anlam da yapıyorlar.Mısırda 235 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırı İslam dünyasının nasıl bir saldırı altında olduğu gösterir. Saldırılar dur durak bilmeden çok yönlü olarak devam ediyor. Direk yapılan saldırılar yetmiyormuş gibi, bir de adına İslam ülkesi deyip de İslam’la alakası olmayan ülkelerin saldırıları var.”
KARA CUMA DEĞİL MÜBAREK CUMA
Kara Cuma değil, mübarek Cuma olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Tankları, tüfekleri, uçakları, füzeleri, paraları, siyasi güçleri, piyonları, uşakları ile saldırıyorlar. Ve en son, mübarek, aydınlık, nurlu bir gün olan Cuma gününe kara Cuma diyerek kinlerini kustular. Bir bayan arkadaşımızın feryadı, ‘Neden kara Cuma diyorlar da kara Pazar demiyorlar. Veya dizilerde abuk sabuk, üç kâğıtçı dolandırıcı sahtekar insanların adları ya Cuma yada manevi değerlerimizi temsil eden isimler. Neden ?’ Ne bu feryada kulaklarımızı tıkayacağız, ne de bizi susturabilecekler. Her an her zaman top yekun mücadeleye hazır olacağız. İster içimizde ister dışarıdan kim ve nereden gelirse gelsin her türlü saldırıyı Allah’ın izniyle göğüsleyeceğiz. Düşmanları teşhir edeceğiz. Hiç bir yabancı mağazadan, hassasiyetlerimize özen göstermeyen Türk mağazalarından hiçbir şekilde alış veriş yapmayacağımız gibi onların düşmanlıklarını her fırsatta haykıracağız Bütün dost düşman bilsin ki, bu ülkenim dinamikleri olan, başta İç Anadolu Birliği olmak üzere duyarlı bütün STK’larımız, milli ve manevi değerlerimize karşı yapılan saldıranlara karsı susmayacak en şiddetli şekilde demokratik tepkilerini göreceklerdir. Bu anlayış çerçevesi içerisinde, mübarek bir gün olan Cuma gününü kara Cuma görerek kampanyalar başlatan bütün mağaza kurum kuruluş ve internet sitelerini şiddetle kınıyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.