""

Yıldırım’dan Karacabey’e veda ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:03

Yıldırım’dan Karacabey’e veda ziyareti

Jandarma Komutanlığı Atama Kararnamesi ile Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’na atanan Yozgat İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Selçuk Yıldırım Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey’e makamında veda ziyaretinde bulundu.

Yıldırım’dan Karacabey’e veda ziyareti
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 7:00

Ziyarette konuşan Yozgat İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Selçuk Yıldırım, atama dolayısı ile kısa bir süre sonra görevden ayrılacağını belirterek, “Yozgat’ta görev yaptığımız sürede ilimizde huzur ve güven ortamının sürdürülebilmesi için hizmet ettik, görevimiz bir bayrak yarışı, bizden sonra gelen arkadaşımıza görevimizi devredeceğiz.” dedi
İl Jandarma Komutanı Albay Yıldırım’a bundan sonraki görevi ve yaşantısında ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmesi temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Yozgat’ın huzur ve güvenliğine sağladığı katkılar ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına Bozok Üniversitesi logolu tabak hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.