""

Yıldırım’ın ziyareti yeni kazanımlar sağlayacaktır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:25

Yıldırım’ın ziyareti yeni kazanımlar sağlayacaktır

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk referandumu öncesinde Başbakan Binali Yıldırım’ın Yozgat’ı ziyaret edecek olmasının önemine işaret ederek; “Sayın başbakanımız Yozgat’ı tanıyan, bilen ve her zaman önem veren bir siyasetçi, devlet adamı olmuştur” dedi.

Yıldırım’ın ziyareti  yeni kazanımlar sağlayacaktır
Son Güncelleme :

04 Nisan 2017 - 7:00

Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Çelebi Altuntaş, yaptığı yazılı açıklamada, Yozgat’ta açık hava toplantısı ve Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin açılışını yapacak olan Başbakan Binali Yıldırım’ın, bu ziyareti ile birlikte şehre yeni kazanımlar da sağlayacağına olan inancını dile getirdi.
Başbakan Yıldırım’ın, Yozgat’a olan özel ilgi ve sevgisi ile tanındığına dikkat çeken Altuntaş; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın tarihi referandum öncesi Yozgat’ımıza teşrif edecek olmasından mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Zira Sayın Başbakan, daha önceki bakanlığı döneminde de Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte Yozgat için mesai harcamaktan geri durmamış, Yozgat’a ve Yozgatlı’ya özel ilgi göstermiştir. İnanıyorum ki bu ziyaret hem referandum öncesi faydalı geçecek hem de Yozgat’ın kazanımları noktasında etkili olacaktır. Şimdiden Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a hoş geldiniz diyorum. Referandum sürecinin ve ziyaretin Yozgat’ımız ve ülkemiz için de huzur getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.