""

Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Yozgat’ta yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 09:35

Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Yozgat’ta yapıldı

Yozgat’ta dün 398 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası, kıyasıya geçen mücadelelerin ardından tamamlandı.

Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Yozgat’ta yapıldı
Son Güncelleme :

20 Mart 2022 - 16:57

Yozgat’ta dün 398 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası, kıyasıya geçen mücadelelerin ardından tamamlandı.
Okul Sporları Daire Başkanlığı ve Judo Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 19-20 Mart günlerinde Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte 57 ilden 398 sporcunun katıldığı turnuvada, sporcular müsabakalarda başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Sakarya’dan müsabakalara katılan antrenör Yeliz Kurucu, “Grup maçlarına 3 sporcu ile çıktım. Birin sakatlık dolayısıyla finallere getiremedim, 2 sporcum ile katıldım. Dün bir sporcum 3.lük maçını kaybetti, bugün şampiyonluk için yarışacağız. Ortam çok güzel, maçlar sıkıntılı geçmiyor. Güzel bir turnuva” dedi.
Ankara’nın Ayaş ilçesinden gelen antrenör Musa Temiz ise benim 2 sporcum var, normalde Ankara’dan 17 sporcu ile geldik. Dün bir sporcum 50 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu. Turnuvalar oldukça hareketli ve maçlar da çok güzel geçiyor. Şuan sporcum burada birinci oldu, oradan da milli takıma gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
50 kilogramda Türkiye şampiyonu olan Ali Kerem Göven ise “Dün 50 kilogram yıldızlarda okul sporları Türkiye birincisi oldum. Art ardına 5 kişiyi yendim, turnuvalar çok güzeldi. Bundan sonraki hedefim milli sporcu olmak, yurt dışına çıkmak ve ülkemi orada temsil etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19