İl Başkanı İsmail Yılmaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ve Ferhat Özer’e, Yozgat ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Ülkemiz deprem felaketi ile karşı karşıya kaldı. Türk toplumu büyük bir dayanışma örneği sergileyerek depremin yaralarının sarılması için elinden gelen destek ve katkıyı gösterdi. Bizde DEVA Partisi olarak gerek Genel Merkezimiz nezdinde gerekse teşkilatlarımızla birlikte yardım ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu deprem bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Mevcut AKP iktidarı 21 yıldır depreme karşı herhangi bir önlem almamış. Yıkılan enkaza dönen binalar binlerce vatandaşımızın canına mal oldu. Deprem bölgesindeki ilk iki gün koordinasyon eksikliği ve geç kalınan müdahale tek adam rejiminin burada da yetersiz kaldığını gözler önüne serdi. Bölge halkı da haklı olarak serzenişlerini dile getirirken iktidar çareyi sosyal medya hesabı Twetter’i kapatmakta buldu. Bu yönetimsizlik bu belirsizlik önümüzdeki süreçte yapılacak seçimde son bulacaktır.” dedi.
MİLLETVEKİLLİĞİNİN ÇOĞUNU MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK
Yozgat’ta da milletvekilliğinin de çoğunu Millet İttifakı’nın kazanacağını iddia eden Başkan Yılmaz, “Ülke genelinde ve Yozgat’ımızda da milletvekilliğinin çoğunu millet ittifakının adayı kazanacak. Vatandaşımız artık mevcut iktidardan ümidini kesmiş durumdadır. Vatandaş ya maaşını yettiremiyor, ya çocuğunu okutamıyor ya faturalarını, kirasını ödeyemiyor. Toplumun bütün kesimi zor durumda kıt kanaat yaşamını idame ettirmeye çalışıyor. Bu sadece ilimizde değil. Ülkemizin doğusundan batısına nereye gidersek gidelim yaşadığımız en büyük sıkıntı ekonomik sıkıntı olduğunu görüyoruz. Çiftçi, esnaf, işçi, memur her kesim bu sıkıntıyı iliklerine kadar hissediyor. Buna bizler gezdiğimiz ilçelerde, beldelerde ve köylerde bizzat şahit oluyoruz. Baskıladıkları haksızlıklarla vatandaşımız gerçekleri konuşmaya çekindiklerini ifade ediyorlar. Bunun sebebi de kimi vatandaşımız oğlu, gelini yada bir yakını kamuda çalışıyor ve bu eleştirileri yüzünden işinden olurlar korkusuyla düşüncelerini ifade edemediklerini dile getiriyorlar. Artık son virajdayız. Artık tünelin ucu görünmüş, düz ve duble yollara ulaşmamıza ramak kalmıştır. Bu seçimde vatandaşımız ekonomik ve sosyal anlamda refaha, huzura ve adalete Millet İttifakı’nın iktidarıyla kavuşacaktır.” ifadelerini kullandı. Yusuf BAĞCI
Yılmaz: Vatandaş iktidardan ümidini kesti
DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, toplumun ekonomik anlamda büyük sıkıntı çektiğini belirterek, vatandaşın iktidardan ümidini kestiğini söyledi.
