""

Yılmaz’dan destek çağrısı: “Takım Bizim, Şehir Bizim” « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:24

Yılmaz’dan destek çağrısı: “Takım Bizim, Şehir Bizim”

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı Bahadır Yılmaz, yaptığı açıklamada, takımın geldiği noktaya kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yılmaz’dan destek çağrısı: “Takım Bizim, Şehir Bizim”
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:46

Yılmaz, özellikle Yozgat’taki odalar, sivil toplum kuruluşları (STK’lar) ve şehrin önde gelen isimlerinden yeterli desteği göremediklerini belirterek, şehirdeki tüm paydaşları sorumluluk almaya çağırdı.
” VALİMİZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZ DIŞINDA DESTEK YOK”
Bahadır Yılmaz, özellikle Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve Yozgat Milletvekillerine teşekkür ederek “Bugüne kadar takımımızın bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim. Ancak üzülerek belirtmek istiyorum ki, Yozgat Valimiz ve Yozgat Milletvekillerimiz dışında, bu takıma gerçek anlamda destek veren birilerini göremiyoruz,” dedi.
Yılmaz, şehirdeki odalar ve STK’lar gibi kuruluşların desteğinin eksikliğine dikkat çekerek, bu kurumların sorumluluklarını henüz tam anlamıyla üstlenmediklerini ifade etti. Yılmaz,”Bu şehirde takımımızın başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Yozgat Bozokspor, yalnızca Ankara’daki abilerimizden ibaret değil; bu takım, bu şehrin takımı, hepimizin takımı!” diye konuştu.
“TAKIMIN BAŞARISIZLIĞINI BEKLEYENLER Mİ VAR?”
Yılmaz, takıma destek vermeyenlere sert eleştiriler yönelterek, “Maalesef görüyoruz ki, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve şehrin önde gelen isimleri bu sorumluluğu henüz tam anlamıyla üstlenmiş değil. Neredesiniz? Bu takımın başarısızlığını bekleyenler mi var? Yoksa bu zorluklardan çıkar elde etmeyi düşünenler mi?” şeklinde sitem etti.
Yozgat Bozokspor’un desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Bu takımın başarısız olmasını bekleyenlerin tüm beklentilerini boşa çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz,” dedi.
“SİYAH VE KIRMIZIYA OLAN SEVDAMIZ SONSUZ”
Başkan Yılmaz, Yozgat Bozokspor’a olan bağlılığını dile getirerek, “Biz, bu renklere aşkla bağlıyız. Yönetim olarak bu takım için gövdemizi ortaya koyduk ve her zorluğa rağmen sonuna kadar bu bayrağı taşıyacağız. Siyah ve kırmızıya olan sevdamız, bu yolda attığımız her adımın temeli, en büyük motivasyonumuzdur. Başarıya olan inancımızdan asla taviz vermeyeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Bahadır Yılmaz, bu süreçte Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan, İbrahim Ethem Sedef ve Lütfullah Kayalar’ın katkılarını özellikle vurguladı. “Ankara’dan, şehrimize ve Yozgat Bozokspor’umuza verdikleri destek ve katkıları için kendilerine sonsuz minnettarız. Onların yanımızda olması, bize güç vermektedir,” dedi.
“HAYDİ HEP BİRLİKTE! ŞEHİR BİZİM, TAKIM BİZİM!”
Yılmaz, tüm Yozgat halkına seslenerek, Yozgat Bozokspor etrafında birleşmeye davet etti. Yılmaz, “Buradan tüm Yozgat’a sesleniyoruz: Hep birlikte kenetlenelim! STK’lar, odalar, dernekler, il müdürlükleri, iş insanları… Bu takımın bir parçası olun! Yozgat Bozokspor’umuza sahip çıkalım, bu renklere gönül verelim! Bu takımın çatısı altında birleşelim ve güçlü bir sesle haykıralım: Şehir bizim, takım bizim.”şeklinde konuştu.
/Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19