Sarıkaya, Şehit Yıldız Gürsoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı öğrencilerinin hazırladığı yılsonu sergisi katılımcıların büyük beğenisini topladı.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen serginin açılış törenine Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Timur, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Serginin açılışı yapan Kaymakam Samet Serin ve beraberinde protokol üyeleri stantları gezerek Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeninden ürünler hakkında bilgi aldı.
Özellikle öğrencilerin stantlarda 0-6 yaş çocukları için yapılan oyuncaklar, kuklalar, mobiller, hikâye kartları beğeni topladı.
Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam Serin “Bugün hazırlanmış olan sergiyi gezdik. Çocuk gelişimlerimiz gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkardı. Ana sınıflarımızda, okul öncesi eğitim kurumlarımızın tamamında kullanabileceğimiz doğal ürünler ortaya çıkartmışlar. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz, idarecilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyorum.”dedi.
Sergi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu oyunların oynanması ile sona erdi. Nazife EKİCİ

