Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YOBÜ’de “Enderun Usulü Ramazan İlahileri Konseri” düzenlendi

Yozgat Bozok Üniversitesi Ekmeleddin İhsanoğlu Tarih ve Kültür Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKİTKAM) ile Yozgat Musiki ve Edebiyat Derneği (YOMED) iş birliğinde “Enderun Usulü Ramazan İlahileri Konseri” düzenlendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Ekmeleddin İhsanoğlu Tarih ve Kültür Uygulama ve

Yozgat Bozok Üniversitesi Ekmeleddin İhsanoğlu Tarih ve Kültür Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKİTKAM) ile Yozgat Musiki ve Edebiyat Derneği (YOMED) iş birliğinde “Enderun Usulü Ramazan İlahileri Konseri” düzenlendi.
Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, Yozgat Bozok Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.
Ramazan ayının manevi iklimini yansıtan konserde, Ramazan ayına özgü ilahiler ve tasavvuf musikisinin nadide eserleri seslendirildi.
Konser boyunca Enderun geleneğiyle beş farklı makamda icra edilen eserler, katılımcılardan büyük beğeni topladı.
Konser sonunda Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, konserin Sanat Yönetmeni Halil İbrahim Güneşer’e günün anısına teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.
/ Haber Merkezi

Reklamı Geç