""

Yönetim kurulu toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:44

Yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Almanya Yozgatlılar Federasyonu çatısı altında bulunan baden württemberg bölgesi 14.05.2021 tarihinde yönetim kurulu hem bayramlaşma hem de yeni katılanlarla tanışma toplantısı yapıldı.

Yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 17:11

Almanya Yozgatlı Dernekler Birliği baden-würtemberg Bölge Başkanı Selahattin Köse daha güçlü bir yönetimi oluşturmak için ilerlemenin yollarını arayarak köy başkanlarını köydeki Dernek başkanlarını bir araya getirerek güçlü bir yönetim olusturup, baden wurtemberg çatısı altında toplayıp daha güçlü ve faydali faaliyetler yapmanın  Yollarını araştırma  konusunda  kararlar alındığını söyledi.

Başkan Köse yaptığı açıklamada “Yönetim kuruluna ek olarak kurucu üye sıfatıyla katılan AYDER kadın Kolları başkanımız Şerife Ergin, Curalli köyü dernek yönetim muhasibi Uğur Ergin ve curali köyü yönetim kurulu başkanı Necati Fidan da telofonla canlı bağlantı yaparak, Baden württemberg yönetiminde yer alarak birlikte faydalı olacağının vurgusunu yaptı. Yine Avrupa Yozgatlılar Federasyonu çeşitli kademelerinde görev yapan Mehmet Coşkun da baden-vürtemberg kurucu üyeliğinden yer alarak faydalı olacağına Yardımcı olacağını vurguladı. Yine Almanya Yozgatlılar Federasyonu’nun teşkilatlanmadan Sorumlusu İzzet Oğuz bizzat toplantıya katılarak yeni katılan arkadaşlari tebrik ederek birlikte çalışmanın faydalı olacağını söylediler yönetim kurulu üyelerimizden yine Adem kulabaş ve Osman Öcal kardeşimize bizzat toplantıya katılarak fikir ve görüşlerini belirttiler. Mustafa Yılmaz telefonla bağlanarak yönetim için başarı dileklerinde bulundular. Ben yönetim kurulu başkanı olarak hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ayrıca ve burada Kadın Kolları Yönetim kurulunda oluşturmanın sevincini yaşadık Baden württemberg Derneği’nin Kadın Kolları Başkanı Aynur Karagöz’le kendisi ekibini hazırlayarak baden württemberg Derneği çatısı altında faydalı olacağını vurgusunu yaptıklarını ifade etti.

(Yusuf Bağcı)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.