""

Yozgat Belediyesi Tenis Kursu yoğun ilgiyle başladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 02:20

Yozgat Belediyesi Tenis Kursu yoğun ilgiyle başladı

Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen tenis kursu, sporseverlerin yoğun ilgisiyle hizmete açıldı.

Yozgat Belediyesi Tenis Kursu yoğun ilgiyle başladı
Son Güncelleme :

15 Eylül 2024 - 17:35

Tenis antrenörleri Akın Anla ve Ayşe Melike Bayraktar öncülüğünde başlatılan kurs, hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.
BAŞKAN KAZIM ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR VE VİZYON
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, tenis kursunun sosyal hayatı zenginleştirmek adına yürütülen projelerden biri olduğunu belirterek, emek verenlere teşekkür etti. Başkan Arslan, “Yozgat’ımızda sosyal hayatı canlandırmak amacıyla birçok proje planlıyoruz. Tenis kursu da bu projelerden biri. Şehirdeki güzellikleri ve sosyal hayatı artırmak için çalışıyoruz. Bu noktada müzik, tiyatro ve spor gibi alanlarda da etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Tenise olan ilgi bizi çok mutlu etti. 220 başvuru aldık ve derslerimiz yakında başlayacak. Desteklerimiz devam edecek,” şeklinde konuştu.
TENİS ANTRENÖRÜ AKIN ANLA’DAN KURSUN AMACI VE GELECEK PLANLARI
Tenis antrenörü Akın Anla, Yozgat’a tenis sporunu tanıtmak ve gençlere bu alanda fırsatlar sunmak amacıyla kursu başlattıklarını ifade etti. Anla, “Yozgat’ta yüksek lisans öğrencisiyim ve aynı zamanda tenis antrenörüyüm. Amacımız tenis kortlarını tanıtmak ve bu spor dalını yaygınlaştırmak. Kursumuz şu anda 60 çocuk ve 180 yetişkin ile başlamış durumda. Gelecekte bu spor dalını kulüpleştirerek lisans seviyesine taşımak istiyoruz. Ayrıca belediye başkanımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyorum,” dedi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.