""

Yozgat Belediyesi’nden eğitme destek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:04

Yozgat Belediyesi’nden eğitme destek

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yeni eğitim öğretim döneminde okulları ziyaret ederek, öğrencilere, içerisinde Yozgat’ın siluetlerinin yer aldığı boyama kitabı, maske ve kolonyadan oluşan setleri hediye etti.

Yozgat Belediyesi’nden eğitme destek
Son Güncelleme :

20 Eylül 2021 - 18:41

Sınıflarda öğrencilere hediyelerini dağıtan Başkan Köse, okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Başkan Köse, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Agahefendi, Refika-Mustafa Kıymazaslan İlk ve Ortaokullarını ziyaret ederek, eğitime destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Başkan Köse, “Pandemi dolayısıyla öğrencilerimiz uzun süredir sınıf arkadaşlarından ve öğretmenlerinden uzak bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürüyorlardı. Okullarımızın tekrar açılmasıyla birlikte bizde Yozgat Belediyesi olarak okullarımıza ziyaretlerimizi başlattık. Okul ziyaretlerimizde içerisinde şehrimizin siluetlerinin yer aldığı boyama kitabı, maske ve kolonyadan oluşan setleri öğrencilerimizle buluşturuyoruz. İdareci ve öğretmenlerimizin de taleplerini yerinde dinleyerek, tüm notlarımızı alıyoruz. İnşallah, Yozgat’ımızın geleceği çocuklarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Eğitime ve öğrencilerimize desteğimiz sürecek. Bu vesileyle, Yüce Rabbim’den tüm evlatlarımıza yeni eğitim ve öğretim yılında zihin açıklığı niyaz ediyor, öğretmen ve idarecilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.